;handen på hjärtat


HAR HAFT NÅGRA RIKTIGT FULLSPÄCKADE DAGAR INNEHÅLLANDE; fika, shopping, inköp av julpynt, bio, middagar, utflykter etc. Min M har försökt kidnappa mig bort från verkligheten tror jag. Och det är jag tacksam för!

Men innan jag visar lite bilder på inköp osv. tänkte jag bara ta tillfället i akt att tacka min familj, M, mina vänner & alla bloggläsare för stödet i en svår period. Extra tack till världens bästa JELLICA, som förstår utan att man ens behöver säga något. Tack, med handen på hjärtat.


;my shoes








Ph's: by me

Kilklackar spåddes ju bli en hit redan i somras, så inför autumn season köpte jag dessa. Några hundralappar fattigare, ett par älsklingar rikare.

- Diggar eller dissar?

But in my heart it was so real.

"I know it's over and it never really began.. But in my heart it was so real"


Ph: by me

Idag var det en ledsen tjej som vaknade upp i morgonsolen. Ärligt talat så hade jag en av mina mest ångestfyllda kvällar/nätter någonsin igår.

Jag vet att det är över. Jag vet att det är gammalt. Men det hindrar inte det hela från att göra så förbannat ont. Jag behöll det onda inombords, för att jag inte skulle kunna hantera det om jag släppte ut det. Det skulle göra mig halv, och det har det gjort. Nu. Jag är krossad, tillintetgjord. 4 månader försent. Nu ligger jag och skriker i sömnen istället. Jag tar på något som inte finns. Jag försöker rädda något, som inte längre är mitt att rädda. Jag vill bara säga förlåt & krama bort vår sorg..


"Jag vet att det är över. Jag vet att det är gammalt. Men det betyder inte att det är glömt, förgånget och förlåtet."


;godmorgon frost & guldskimmer


Ph: by me

GODMORGON! Åkte in till stan vid 8-tiden imorse, och gud vilken vacker soluppgång det var. Träd och mark täckt av frost, blå himel och guldskimrande solsken. Men som vanligt - NO CAMERA!! Nu avnjuter jag en kopp thé, en skål special K och kikar runt i lite bloggar.

;skymning


Photos; by me

Har ägnat delar av dagen åt fotografering. Man får passa på när man har tid. Blev flera tidigt imorse, och sedan precis i skymningen. Det är dom ljusen jag gillar bäst, gryning och skymning.
Kom precis hem efter 1,5 timmars övningskörning, gick skitbra - MEN FY SATAN VAD JAG ALLTID ÄR NERVÖS!! Speciellt innan vi ska köra, haha.

- Ni som övningskör/har övningskört, brukar/brukade ni vara nervösa?
- Bra tips någon?


;BILDBOMB








All photos; by me

VARDAGS-LYX NÄR DEN ÄR SOM BÄST! Nybakad äpplekaka & varm oboy till frukost. Här får ni en hög färska foton från 8-tiden imorse!


;you can't have enough roses




Ph: by me.


M är nog världens underbaraste. För ett tag sedan stod det en maffig bukett med rosor på köksbordet när jag kom hem med orden; "Till Ida som jag älskar så mycket." Här om dagen väntade ännu fler röda rosor, utan någon som helst anledning.

Jag älskar spontanitet i ett förhållande. Uppskattning. Uppskattande spontan-kärlek.


;a pic from "Score"



Ph: By me. "Score", Konserthuset, Göteborg.

Usch, igår låg jag och mådde som en pest-smittad hela dagen. Vet inte om det berodde på bakrus eller min magkatarr dock. Ringde pappa på eftermiddagen och gratulerade på Fars dag, sedan blev det Söndagsmiddag hos honom&mamma. Trevligt!

;it's party time tonight



Hello and good day ppl. Igår stack jag & M ner till Göteborg. Hans bästa kompis Magnus är en av producenterna bakom "Score", snabbt förklarat; En symfoniorkester som spelar kända låtar från TV/Data spel. Vi hade vipbiljetter, och föreställningen var så J.Ä.V.L.A bra! Två tummar upp.

Nu ska jag sticka in till systemet och införskaffa en flaska vin. Ska hem till Malin, min bff, om en stund. Ikväll vankas det party för hela slanten.



Test